Ώρα για..κατασκευές!

   Είμαι μουσικός/δασκάλα μουσικής/μουσικοπαιδαγωγός ή όπως αλλιώς θέλει να το πει κανείς. Λατρεύω τη μουσική και το ενδιαφέρον μου το κεντρίζει ότι έχει σχέση με αυτήν (ναι, ακόμη και ένα αντικείμενο που έχει πάνω του ζωγραφισμένες λίγες νότες). Δε μετανιώνω ούτε λεπτό που ασχολήθηκα με κάτι τέτοιο. 
   Αυτή μου όμως η ιδιότητα, δε με εμποδίζει να ασχολούμαι και με άλλες δραστηριότητες, να δημιουργώ καινούργιες ιδέες και να μ' αρέσουν διαφορετικά πράγματα. Μία λοιπόν από τις 'αδυναμίες' μου είναι το να ασχολούμαι με κατασκευές. Το να παίρνω διάφορα υλικά και να τα συνδυάζω μεταξύ τους βγάζοντας -κατά τη δική μου γνώμη πάντα- κάτι όμορφο. Είναι κάτι που θέλω να το μοιράζομαι και με άλλους. Μ' αρέσει να δίνω προτάσεις και να δημιουργώ ερεθίσματα και ο καθένας να τα αξιοποιεί διαφορετικά. Το να είσαι προσκολλημένος μόνο σ' ένα πράγμα δε σε κάνει ειδήμονα.. Αντίθετα, το να χρησιμοποιείς μια πολύπλευρη διάσταση της προσωπικότητας σου και των ικανοτήτων σου- χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να είσαι τέλειος- σε καθιστά πλήρη, δημιουργικό και γεμάτο φαντασία.

   Γι' αυτό λοιπόν συγκέντρωσα, όλες τις κατασκευές που σας έχω δείξει κατά καιρούς σ' αυτήν εδώ τη σελίδα! Enjoy it! (Μπορείτε να πατήσετε πάνω σε κάθε κατασκευή για να την δείτε βήμα- βήμα) 

                                                              Ρομαντικό..μπαλκόνι      
                                          Κεριά σε κοχύλια! 


                                    Χρωματιστά κοχύλια!

                                                       

                           

   Δεν υπάρχουν σχόλια:

   Δημοσίευση σχολίου